U Cluj, dificultăți mari cu alcătuirea lotului pentru meciul de mâine seară cu Craiova. Antrenorul Neluțu Sabău a apelat la cinci juniori


Echipa U Cluj întâmpină mari probleme în alcătuirea lotului pentru meciul de mâine seară cu Craiova, care va stabili echipa ce se califică în Conference League


O situație tensionată pare să își facă loc în tabăra Universității Cluj înaintea confruntării epice cu Universitatea Craiova pentru un loc în Conference League. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău ar fi fost nevoit să facă apel la resursele din academia clubului, incluzând nu mai puțin de cinci juniori în lotul pentru acest joc crucial, potrivit Fanatik.

Meciul cu Universitatea Criaova se va juca mâine seară (duminică 26 mai 2024), de la ora 20.00,  pe terenul din Bănie. Deoarece Universitatea Craiova a încheiat pe locul 3 play-off-ul din SuperLiga, a primit statutul de gazdă la întâlnirea de baraj cu U Cluj, așa că oltenii pornesc cu prima șansă.

Problemele de lot lovesc într-un moment complet nepotrivit echipa U Cluj, care se prezintă la această confruntare fără jucătorii cheie Daniel Popa și Valentin Gheorghe, alături de Ante Roguljic, împrumutat chiar de la Universitatea Craiova. 

Cu toate acestea, în ciuda provocărilor, echipa lui Sabău se pregătește să lupte cu toate armele la dispoziție. Chiar dacă au mai puțină experiență, acești tineri juniori aduc o doză de entuziasm și pasiune, gata să arate lumii că U Cluj nu se lasă doborâtă ușor.


Comentarii Facebook