U Cluj - CFR Cluj - 0-0 - REZUMAT VIDEO - Bară și o ocazie URIAȘĂ de gol pentru Universitatea

 

Universitatea Cluj întâlnește CFR Cluj de la ora 21.30 pe Cluj Arena în fața a 8.000 de suporteri, majoritatea fani ai ”șepcilor roșii”.

 

 

FINAL 

Minutul 71 - Borza a preluat o minge la mijlocul terenului, a sprintat, dar a finalizat slab. Felgueiras a reușit să blocheze mingea - Vezi VIDEO

Minutul 69 - Borza a pătruns în careu și a trimis mingea pe poartă, dar balonul a fost deviat de Rilke și s-a dus în bară - Vezi VIDEO

Minutul 53 - Borza a pătruns pe banda stângă și a șutat puternic. Nu a fost niciun jucător al U Cluj care să reia pe poartă

Minutul 46 - A început repriza secundă 

 

Minutul 45 - PAUZĂ

 

Minutul 35 - Tade nu a profitat de o greșeală și a trimis mingea direct în brațele portarului

Minutul 31 - Bucșă a trimis mingea peste poarta oaspeților

Minutul 23 - Ocazie uriașă a U Cluj. Mingea a fost șutată puternic și l-a lovit în mână, în careu, pe un jucător al CFR Cluj. Centralul nu a dat nimic.

Minutul 11 - Florin Costea a centrat bine, dar colegii lui nu au reușit nimic

Minutul 1 - A început prima repriză

 

 

 

Ionel Ganea are nevoie mare de o victorie, mai ales că suporterii îi cer demisia. O parte au fost la ultimele antrenamente și l-au acuzat pe tehnician să s-a ”dat” cu șefii de la CFR Cluj. ”Baţi CFR sau pleci, nu te vom mai susţine. Tu ai luat prima de 50.000 de euro pentru salvare, pe jucători îi daţi afară pentru că îşi cer drepturile! Ne umileşte CFR în ritmul acesta şi ne ducem spre B”, i-au strigat fanii antrenorului, conform prosport.ro.

 

Pe Ganea l-au acuzat că a luat masa cu șefii de la CFR Cluj, în cantonamentul de la Poiana Braşov. ”Ai luat masa acolo cu Mureşan, Zamfir şi Grigoraş, ştim sigur acest lucru. Dacă aveaţi onoare trebuia să plecaţi de acolo”, au spus fanii. ”A fost o coincidenţă că am stat în hotel cu CFR, nu am stat la masă cu nimeni de acolo. Îi batem, pariaţi pe noi”, s-a apărat Ganea.

 

De cealaltă parte, Petre Grigoraș  spus că nu se pune problema ca echipa lui să piardă și chiar a ironizat Universitatea Cluj.

Comentarii Facebook