Fanii U Cluj i-au dat un ultimatum lui Ionel Ganea. Tehnicianul a luat masa cu șefii CFR Cluj

 

Fanii echipei Universitatea Cluj nu mai au răbdare cu Ionel Ganea și i-au dat un ultimatum, în preambulul meciului cu CFR Cluj. 

 

Fanii s-au prezentat la antrenamentul echipei Universitatea și i-au spus lui Ganea cp dacă nu bate CFR Cluj poate să plece.

 

Baţi CFR sau pleci, nu te vom mai susţine. Tu ai luat prima de 50.000 de euro pentru salvare, pe jucători îi daţi afară pentru că îşi cer drepturile! Ne umileşte CFR în ritmul acesta şi ne ducem spre B”, i-au strigat fanii antrenorului, conform prosport.ro.

 

Pe Ganea l-au acuzat că a luat masa cu șefii de la CFR Cluj, în cantonamentul de la Poiana Braşov. ”Ai luat masa acolo cu Mureşan, Zamfir şi Grigoraş, ştim sigur acest lucru. Dacă aveaţi onoare trebuia să plecaţi de acolo”, au spus fanii. ”A fost o coincidenţă că am stat în hotel cu CFR, nu am stat la masă cu nimeni de acolo. Îi batem, pariaţi pe noi”, s-a apărat Ganea.

 

Antrenorul este acuzat că a dat afară 8 jucători de la echipă, care acuză că au fost amenințați și înjurați, când și-au cerut baii. Cei dați afară sunt Ciupe, Emil Ninu, Lucian Turcu, Roy Odiaka, Stuart van Dotten, Adi Popa II, Dan Săndulescu şi Cristian Mureşan. 

 

U Cluj are numai un punct după 6 partide jucate în acest sezon.

 

Cadouri pentru cei care cumpără bilete la meciul U Cluj - CFR Cluj

Comentarii Facebook