U Cluj are un jucator la nationala. Piti l-a convocat pe Grecu pentru cantonamentul din Turcia


Fundasul stanga al Universitatii Cluj, Constantin Grecu, a fost convocat la echipa nationala pentru cantonamentul pe care tricolorii il vor sustine in aceasta iarna. Echipa nationala de fotbal a Romaniei va sustine un cantonament in perioada 21 ianuarie-2 februarie in Antalya.

"Constantin Grecu, fundasul de banda stanga al Universitatii Cluj a fost convocat de selectioneul Victor Piturca la echipa nationala. Grecu este asteptat vineri, 20 ianuarie, la Centrul de Fotbal Mogosoaia, pentru a se alatura celorlalti jucatori convocati", anunta oficialii celor de la U Cluj pe site-ul oficial al echipei.

Constantin Grecu nu va pleca cu sepcile rosii in cantonamentul pe care U Cluj il va disputa in Antalya. Fundasul se va alatura echipei lui Ionut Badea abia dupa data de doi februarie. U Cluj are programat un stagiu de pregatire in Turcia in perioada 21 ianuarie-9 februarie.

Alaturi de Grecu, in lotul echipei nationale va mai fi prezent un clujean, atacantul echipei Poli Timisoara, Dorin Goga. CFR Cluj nu are niciun jucator convocat de Piturca pentru cantonamentul din Antalya.

 

Foto: universitateacluj.ro

Comentarii Facebook