Vineri 2 Decembrie

U Cluj apelează din nou la consilierul local PNL, Radu Constantea, pentru a prelua funcția de președinte


Consilierul Local PNL, Radu Constantea, a fost chemat să revină la echipă în funcția de președinte al Universității Cluj, după ce nimeni nu își asumă responsabilitatea și greutatea funcției. 

Consiliul Director al FC Universitatea Cluj a constatat, astăzi (n.red. miercuri, 29 octombrie), vacantarea funcției de președinte, după ce domnul Constantin Răduță a decis să se retragă atât din poziția de președinte, cât și din cea de reprezentant al Universității Babeș-Bolyai în Consiliul Director.

Din componența Consiliului Director al FC Universitatea Cluj face parte, începând de astăzi, domnul Vincențiu Vereș, reprezentant desemnat de Universitatea Babeș-Bolyai.

După ce niciunul dintre reprezentanții universităților clujene nu a acceptat să preia funcția de președinte, vacantată astăzi, Consiliul Director a decis ca domnul Radu Constantea, în calitate de reprezentant al Consiliului Local Cluj-Napoca, deținătorul brandului și al palmaresului FC Universitatea Cluj, să preia temporar atribuțiile de președinte.

Tot astăzi, ținând seama de scrisorile de intenție depuse la club, Consiliul Director l-a mandatat pe domnul Radu Constantea să formeze un grup de lucru, din care să facă parte reprezentanți ai membrilor fondatori și ai Executivului clubului, care să poarte discuții cu mediul de afaceri pentru a identifica parteneri privați care să devină membri asociați ai FC Universitatea Cluj”, spun cei de la Universitatea Cluj.

Foto: Radu Constantea și bunul său prieten, Vasile Dâncu / Facebook

Comentarii Facebook