U Cluj a scăpat de faliment

 

Universitatea Cluj a mai primit o gură de oxigen, iar decizia falimentului nu a fost luată de judecători.

 

Procesul a fost amânat pentru data de 26 mai, după ce oficialii U Cluj au prezentat dovezi că salvarea clubului de la faliment este posibilă.

 

Falimentul U Cluj a fost cerut de doi foști jucători, Emilian Dolha și Ionuț Neag, care au de primit peste 50.000 de euro restanțe salariale. Se pare că Neag a depus o cerere la Tribunalul Comercial Botoșani, prin care este de acord cu amânarea plății către el, ceea ce i-ar fi făcut pe judecători să mai amâne procesul.

 

De asemenea, conform unor surse, U Cluj ar fi prezentat și o serie de documente din care reiese că de echipa clujeană sunt interesați investitori din Italia.

 

U Cluj a reușit până acum de mai multe ori să amâne luarea unei hotărâri în privința falimentului, printr-o serie de demersuri făcute la instanță.

 

Falimentul echipei ar însemna automat pierderea brandului ”U Cluj”, care s-ar întoarce la Primăria Cluj-Napoca, și retrocedarea echipei, cel mai probabil în liga a patra, de unde ar porni de la zero cu o altă echipă managerială, dar cu susținerea financiară de la Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook