U Cluj a RETROGRADAT după 0-0 cu Astra. Portarul Veselovsky a ajuns la spital

 

Universitatea Cluj a retrogradat teoretic, după rezultatul de egalitate din meciul cu Astra. Antrenorul Adrian Falub mai speră.

În prima repriză, U Cluj le-a dat dureri de inimă suporterilor, după ratările lui Morar și Viveiros. 

 

Postarul Veselovsky a fost lovit cu genunchiul în cap de Ben Youssef, în repriza secundă, și a fost transportat la spital. Clujenii s-au panicat fără portarul care a făcut multe pentru echipă în acest campionat, iar pe final au mai încercat să forțeze, dar fără vlagă. 

 

Meciul s-a terminat 0-0, iar U Cluj este retrogradată teoretic în Liga secundă, înainte de finalul campionatului. Antrenorul Adrian Falub mai speră că echipa s-ar putea salva, cu un ajutor.

 

Nu e ușor să joci sub presiune în condițiile în care plâng acasă copiii tăi de foame. Am tras de ei. S-au motivat foarte bine. Nu am ce să le reproșez. Singurul lucru care a lipsit azi a fost golul”, a spus Adrian Falub.

 

Îmi doresc să câștigăm ultimele două meciuri și dacă va fi să mergem în liga a doua, să mergem cu capul sus”, a spus Falub.

 

Întrebat dacă va merge și el cu echipa în Liga a doua, antrenorul a spus că: ”Eu am contract până la finalul campionatului. Nu știu ce va fi. Viitorul nu știu care va fi. Eu nu știu, dar poate că cineva din conducerea clubului știe. Ni s-a spus că salariile se vor primi dacă rămânem în Liga 1. Jucătorii au cinci salarii restate și ar trebui să își primească salariile. Dacă aș avea eu bani le-aș plăti eu salariile”.

Comentarii Facebook