„U” Cluj a remizat cu Petrolul în primul meci din play-off. Au sărit scântei pe stadionul „Ilie Oană”, însă tabela a rămas „înghețată”


FC Universitatea Cluj a remizat pe stadionul Ilie Oană”, scor 0-0, într-o atmosferă dificilă creată de cei circa 10.000 de suporteri ai lupilor galbeni prezenți în tribune. Alb-negrii se întorc acasă cu un singur punct.

Prahovenii rămân la șapte puncte în fața clujenilor, aceștia din urmă riscând să piardă locul 2 dacă FC Hermannstadt câștigă meciul de duminică cu Unirea Slobozia.

Au fost mai multe acțiuni ofensive de ambele părți, însă fără rezultate. Una dintre cele mai tensionante faze a avut loc în minutul 66, la un fault în fața careului petrolist comis de Seto asupra lui Tescan. Ely Fernandes (66) a bătut slab din poziția ideală, de la 18 metri ușor lateral stânga, peste poartă.

Nu s-a lipsit de incidente nici între ultrașii celor două formații. Ultrașii Petrolului i-au atacat pe rivalii de la U Cluj, forțele de ordine au fost nevoite să intervină și să aresteze mai mulți suporteri ploieșteni. 

Comentarii Facebook