„U” Cluj a pierdut la scor de neprezentare meciul contra Rapidului, scor 0-3. Toni Petrea, dezamăgit total: „Nu putem juca doar cu numele”


Anton Petrea a fost extrem de nemulțumit la finalul partidei disputate la Mediaș de „Șepcile Roșii”, care au pierdut la scor de neprezentare meciul contra Rapidului, scor 0-3, din etapa a doua din SuperLiga României.

Am primit gol după o fază fixă. Am cedat total jocul în repriza a doua. Temători, am avut foarte multe greșeli de pasare inexplicabile. Nu am vrut să le dăm posibilitatea să vină peste noi. A venit autogolul, iar, după aceea, nu am putut face prea multe lucruri. O repriză a doua dezamăgitoare.

M-a dezamăgit atitudinea din repriza a doua. Nu am arătat ca o echipă, iar adversarul a profitat. Nu știu dacă e nevoie de timp. E important ca fiecare jucător să înțeleagă că nu singur poate câștiga un meci. Trebuie să lucrăm foarte mult aici.

Avem trei jucători sub vârstă. Nu suntem blocați, dar le-am spus că cel care se pregătește și merită să joace va juca. Problema e la cum ne-am exprimat noi în repriza a doua.

Fără doar și poate, pretențiile sunt mai mari, e normal. Atât timp cât au venit jucători cu experiență, trebuie să se vadă în joc. Nu putem juca doar cu numele. Experiența jucătorilor trebuie să fie pusă în slujba echipei. Acest lucru nu s-a văzut azi. O victorie meritată pentru Rapid”, a declarat Anton Petrea, potrivit digisport.ro.

Comentarii Facebook