Șocant! Portarul echipei PSG, Gianluigi Donnarumma, și logodnica lui, bătuți, legați și jefuiți în Paris


Portarul echipei Paris Saint-Germain, Gianluigi Donnarumma, și logodnica lui, Alessia Elefante, au fost atacați și jefuiți în casa lor din capitala Franței.

Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 03:20, când mai multe persoane au pătruns în imobilul în care portarul italian locuiește împreună cu iubita lui. Cei doi au fost legați și bătuți, informează La Gazzetta dello Sport.

Hoții au plecat din casa lui Donnarumma cu bani și cu obiecte prețioase, în valoare de 500.000 de euro.

Donnarumma și logodnica lui s-au eliberat și au fugit la un hotel, de unde au sunat la Poliție. 

Se pare că atacatorii au acționat la pont.

Nu e primul jucător de la PSG care a fost jefuit

Nu este prima dată când jucătorii PSG sunt vizați de infractori. În martie 2021, de exemplu, Angel Di Maria a părăsit terenul de joc în timpul unui meci, pentru că hoții îi pătrunseseră în locuința pariziană, în prezența soției și a fiicelor sale, luând bani și bunuri în valoare de o jumătate de milion de euro. Doi bărbați au fost condamnați ulterior la patru ani de închisoare.

Tatăl căpitanului Marquinhos a fost bătut de bărbați cu glugă, care au intrat în reședința brazilianului, dar ulterior au fost identificați și condamnați la 5 până la 7 ani de închisoare. Icardi, Sergio Rico, Thiago Silva, Dani Alves, Choupo Moting au mai fost jefuiți în trecut. În urmă cu un an, în schimb, Verratti a fost victima unui furt în timpul vacanței sale la Ibiza.

Donnarumma era așteptat la centrul de antrenament din Poissy, pentru reunirea echipei înaintea primului amical al lui Luis Enrique de la preluarea PSG.

De sâmbătă, clubul emirului din Qatar începe un turneu de două săptămâni între Japonia și Coreea de Sud.

Comentarii Facebook