U Cluj a jonglat cu Victoria Branesti, scor 2-0! Vezi golurile VIDEO

 

U Cluj pare de neoprit, iar Sebestian Cojocnean il umbreste pe Claudiu Niculescu cu reusitele sale. Jucatorul a inscris contra Victoriei Branesti, al patrulea gol din ultimele doua saptamani.

 

Meciul a inceput cu o perioada de tatonare, dar clujenii au reusit sa deschida scorul, in minutul 26, dupa o greseala comisa de un jucator advers. Claudiu Niculescu a profitat si i-a pasat lui Cojocnean, care l-a executat pe Bordeanu.

 

Zece minute mai tarziu, Universitatea Cluj are emotii la sutul lui Coman care a nimerit bara portii lui Popa. Prima repriza s-a terminat cu scorul 1-0 in favoarea "studentilor".

 

Victoria Branesti nu s-a dezmeticit nici in cea de-a doua parte a meciului. Clujenii au intrat in forta si, in minutul 60, patronul Universitatii Cluj, Florian Walter, a sarit de pe banca de rezerve la golul lui Machado. Jucatorul a patruns in careu si a sutat dintr-un unghi dificil.

 

Meciul a continuat fara alte ocazii mari, cu exceptia lui Pacurar, care a sutat puternic in minutul 89, dar mingea a trecut pe langa poarta.

 

Vezi si...

Gol Cojocnean! Victoria Branesti - U Cluj 0-1- VIDEO

Gol Machado! Victoria Branesti - U Cluj 0-2 VIDEO

Comentarii Facebook