U Cluj a inaugurat baza de un milion de euro de pe Aleea Detunata! VEZI cum arata noua "bijuterie" a clubului VIDEO


U Cluj si-a inaugurat baza "Dan Anca" pentru copii si juniori de pe Aleea Detunata, din cartierul Gherogheni, in valoare de un milion de euro.

"Baza va purta numele fostei noastre legende Dan Anca. Se va numi Centrul de pregatire sportiva 'Dan Anca'. Ne bucuram ca o legenda a acestui club minunat va purta numele acestui centru. Este o investitie de peste un milion de euro. Este o prima etapa in ceea ce ne-am propus a fi temelia Universitatii Cluj si ne dorim sa extindem aceasta baza.

Este un teren sintetic standard care va fi omologat saptamanile viitoare. Avem vestiare modulare si in cladirea de aici vom face birourile clubului si avem o colaborare stransa cu baza Napoca, de langa noi, si vom muta terenul de antrenament al echipei mari. Echipa a doua va juca meciurile oficiale pe acest teren sintetic, care a costat 300 de mii de euro, plus instalatia de nocturna, plus tribunele pe care le-am adus de pe Clujana. In total vorbim de 700-800 de mii de euro. Pe acest teren se vor antrena grupele mari de copii si juniori, echipa a doua si celalalte grupe de juniori republicani", a declarat directorul executiv al U Cluj, Cosmin Irimies.

 

Terenul pe care a fost amenajata baza de antrenament a fost primit de U Cluj de la Primaria Cluj-Napoca, reprezentata la inuaugurare de primarul Sorin Apostu.

Comentarii Facebook