U Cluj a fost furata pe fata de arbitru, care a fost al 12 -lea jucator la Victoria Branesti! REZUMAT VIDEO

 

U Cluj a a fost furata pe fata de arbitri in meciul cu Victoria Branesti, echipa care a beneficiat de un penalty inventat. Clujenii s-au pierdut dupa ce au fost egalati si, pe final, au mai primit un gol.

 

U Cluj a inceput in forta si a deschis scorul rapid in minutul 12, prin Machado, care a intrat in careu, a driblat un jucator si a sutat puternic la coltul scurt.

 

Clujenii au fost in permanenta in atac si in minutul 34 au reusit sa fructifice jocul bun si au inscris tot prin Machado, care a primit o centrare de la Bostina.

 

Victoria Branesti a reusit sa intre la vestiare cu un gol. Olariu a executat o lovitura libera pana la Nicola, care i-a pasat lui Oprea si de acolo mingea a fost trimisa in plasa.

 

Repriza secunda a adus insa in teren o echipa U Cluj demotivata.Machado a fost inlocuit cu Toba si jocul s-a rupt.

 

In minutul 55, arbitrul a inventat un penalty, facut cadou celor de la Victoria Branesti. Simion a vrut sa reia cu capul o minge,  dar a profitat de faptul ca s-a atins de Cvirik si s-a arunca teatral la pamant. 

 

Olariu executa lovitura perfect si Victoria Branesti este la egalitatea cu U Cluj.

 

Elevii lui Marian Pana nu s-au mai regasit si, in minutul 75, Nicoara scapa singur cu un adversar si inscrie pentru 3-2.

 

 

Comentarii Facebook