U Banca Transilvania joacă vineri cu BC SCM Timișoara. Declarații Mihai Silvășan și Tudor Gheorghe

 

U - Banca Transilvania va întâlni vineri, 9 decembrie, BC SCM Timișoara, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Mihai Silvășan, antrenorul principal, a meciul va fi cu o echipă incomodă, dar că jucătorii lui sunt profesioniști și trebuie să învingă.

 

Suntem în fața returului Ligii Naționale de Baschet Masculin, începem cu un meci cu Timișoara, o echipă care în ultima perioadă a avut evoluții bune. Datorită taliei lor, sunt o echipă incomodă, au jucători care pot face diferența în anumite momente ale jocului, însă, așa cum v-am obișnuit și așa cum sper ca mentalitatea jucătorilor mei să fie, ne gândim doar la victorie și vom face tot ce ne stă în putință să o obținem. Probleme noi de lot nu avem, Max Pustozvonov a revenit la antrenamente, deci va fi apt pentru meciul cu Timișoara, rămâne problema cu Vlad Moldoveanu, care va lipsi pentru o perioadă puțin mai îndelungată. Nu cred că timișorenii resimt problemele financiare ale clubului lor, din câte știu toți anul acesta nu au probleme cu restanța salariilor. Sunt o echipă incomodă pe care sper să o învingem, trebuie să o învingem, jucăm acasă, în fața suporterilor, nu vom avea nicio scuză dacă nu o vom face. Până la această oră, am avut o mentalitate corectă și am abordat fiecare meci foarte profesionist. Vă dau ca exemple meciul cu Baia Mare, în care nu le-am dat nicio șansă încă de la început, chiar și la Galați, acolo unde relaxarea a survenit după pauză, meciul de la Dinamo, de care, sincer, îmi era frică puțin, am abordat corect aceste meciuri și ne-am făcut treaba. Despre asta vorbim, trebuie să fim profesioniști și să dăm ce este mai bun, atât la antrenamente, cât și în timpul jocurilor. Așteptăm cu nerăbdare meciul de vineri și așteptăm și lumea să vină într-un număr cât mai mare!”, a spus tehnicianul.

 

Jucătorul U-Banca Transilvania, Tudor Gheorghe, a spus că se gândește numai la victorie. ”Cum spunea și Silvă, pentru meciul de mâine ne gândim doar la victorie. Cred că depinde de noi dacă ne vom face meciul ușor sau greu, dar, dacă vom intra în teren cu atitudinea corectă și cu o intensitate bună, nu văd de ce să avem probleme. Sper să joc din ce în ce mai bine de la meci la meci și să îmi ajut echipa cât mai mult. Am de învățat de la toți coechipierii mei, am avut norocul ca și anul trecut, și anul acesta să fiu alături de niște jucători foarte buni de la noi din campionat. Nu este unul anume de la care să învăț mai mult, fiecare mă ajută, în fiecare zi învăț lucruri noi, bineînțeles și de la antrenori învăț foarte mult. Cu siguranță, pentru mine și lotul național este un obiectiv. Cred că este visul oricărui jucător să participe la un Campionat European și să joace cu echipe ca Spania, cu niște jucători de superclasă”, a adăugat jucătorul.

 

Meciul U-Banca Transilvania - BC SCM Timișoara va avea loc vineri, 9 decembrie, de la ora 17.00 la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Biletele pentru meciul U-Banca Transilvania - BC SCM Timișoara se vor pune în vânzare la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian” vineri, 9 decembrie, de la ora 14.00.

 

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar elevii și studenții beneficiază de reducere 50 la sută, pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass. Biletele cu preț redus sunt în număr limitat și se pot procura doar de la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, nu și online. Ele costă 5 lei și sunt în tribuna A, sectorul A10.

 

Locurile din partea de jos a sălii sunt rezervate abonaților, iar biletele care se pun în vânzare sunt pentru locurile de la rândul 7 în sus. Posesorii de bilete sunt rugați să nu mai ocupe locurile rezervate abonațiilor, iar pe abonați îi rugăm să nu mai țină ocupate locuri și pentru alte persoane.

 

Accesul în sală se face începând cu ora 16.00. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat odată cu mutarea meciurilor din Sala Polivalentă în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, însă nu am anticipat faptul că vom juca un număr atât de mare de meciuri în Sala Sporturilor ”Horia Demian”. Pentru a evita neplăcerile, din sezonul viitor vom elibera abonamente cu loc în ambele săli. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la meci!”, precizează conducerea clubului.

 

Foto: u-bt.ro

Comentarii Facebook