U Banca Transilvania a învins BCM U Pitești, dar jocul nu s-a legat cum ar fi trebuit


U-Banca Transilvania este la a noua victorie consecutivă în Liga Națională de baschet, fiind pe primul loc al clasamentului. 

Clujenii au câștigat miercuri seara meciul cu BCM U Pitești (scor 89-80) fără să preseze foarte tare și cu mult prea multe ratări din loviturile libere. 

Patrick Richard a fost cel mai bun marcator și jucător al clujenilor, reușind 9 coșuri de trei puncte și un total de 28 de puncte marcate.

De la U Banca Transilvania s-au mai remarcat Darko Planinis, iar Kerron Johnson a ratat nepermis de mult din loviturile libere.  La jumătatea partidei, scorul era egal, semn că jocul clujenilor nu s-a legat așa cum ar fi trebuit, dar adversarul nu a putut presa mai mult.

De la oaspeți s-a evidențiat americanul Devin Searcy, fost jucător în Bundesliga, care a marcat 24 de puncte, majoritatea în prima parte a meciului, dar în ultimele două sferturi a scăzut ritmul.

Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania, a spus că este mulțumit de victorie. ”Sunt mulțumit de victorie, însă nu sunt neapărat mulțumit de felul cum am evoluat. Chiar am vorbit în vestiar, jucătorii au recunoscut că nu au evoluat la cel mai ridicat nivel, așa cum i-am obișnuit pe suporteri.

Evident, este bine că am câștigat, însă trebuie să avem obiceiul să jucăm și să ne antrenăm la intensitate maximă. Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios și să nu ne considerăm învingători dinainte.

Acum ne putem pregăti pentru meciul cu Oradea din FIBA Europe Cup. Vrem victoria, bineînțeles”, a spus Silvășan.

U Banca Transilvania va juca în Europe Cup cu Oradea, în 11 decembrie, la BT Arena, unde se așteaptă o atmosferă incendiară.

Comentarii Facebook