U Banca Transilvania a câștigat meciul cu Oradea, din grupele FIBA Europe Cup - VIDEO


U-Banca Transilvania a obținut un rezultat pozitiv în primul joc al grupei J din FIBA Europe Cup, scor 81-76. 

Orădenii au început meciul mai bine, scorul fiind în primul sfert de 17-23, pentru oaspeți. Clujenii și-au revenit și au preluat conducerea grație liberelor transformate de Karlo Zganec, iar scorul la jumătatea meciului a fost de 45-36, U BT fiind în avans. 

În ultimele două sferturi, meciul a fost echilibrat, clujenii având noroc cu Planinic și Johnson, care au controlat jocul. Cu două minute înainte de final, Oradea s-a apropiat la 73-71. Clujenii au fost mult mai concentrați și au ținut jocul în mână pe final de partidă

Mihai Silvășan, antrenor principal al U-Banca Transilvania, a analizat jocul: ”A fost un meci la fel cum sunt toate disputele cu Oradea. Ei au o echipă cu multă calitate, au ambiție și mândria de a fi campionii României. Îi felicit pe jucători pentru victorie, mai ales după începutul mai puțin fericit de meci pe care l-am avut. În primele cinci minute parcă nu ne-am gândit că partida va fi atât de intensă. Orădenii ne-au arătat că trebuie să depunem efort pentru a câștiga. Până la urmă, victoria este victorie. Avem 1-0 în această grupă. Toate meciurile vor fi dificile și disputate, sunt adversari dificili. Ne dorim să ne calificăm, vom analiza mâine partida care putea fi mai bună din punctul nostru de vedere. Vom vedea ce este de făcut până sâmbătă, când ne reîntâlnim cu orădenii. Vrem să câștigăm și acel joc”.


Comentarii Facebook