U Banca Transilvania a câștigat Cupa României la baschet. VEZI bucuria de la finalul meciului - VIDEO


U Banca Transilvania a câștigat finala Cupei României, după un meci greu cu Oradea, scor 68-61.

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât victoria a venit pe teren propriu, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, chiar în fața suporterilor. 

Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat Donatas Tarolis, de la U banca Transilvania.

Am obținut acest trofeu cu multă muncă și cu ajutorul unui public minunat. Am început foarte concentrați partida, voiam să obținem o diferență mai mare în primele două sferturi. Știam că Oradea va aborda partea secundă numai cu jucători străini, întrucât are doi americani naturalizați. Am jucat partea a doua foarte bine din punct de vedere defensiv. Domnul Vujosevic ne-a transmis la ședința tehnică faptul că numai apărarea poate câștiga o finală. Îi felicit pe jucători, felicit publicul pentru felul cum ne-a susținut. Galeria a fost al șaselea jucător pentru noi, vrem să ne bucurăm împreună la fiecare meci și să câștigăm tot împreună și titlul național. Titlul îi este dedicat și domnului Vujosevic, care astăzi, de exemplu, a fost la dializă până la ora 12. Vine adesea foarte obosit și depune o muncă grea. În al doilea rând, jucătorii au fost minunați. Fac sacrificii și au avut o mentalitate de învingători. Merită toate laudele!”, a spus antrenor principal U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan.

Sunt extrem de mândru în acest moment. Este un sentiment incredibil, am luptat tot sezonul să obținem acest trofeu. A fost important să reușim să câștigăm, nu ne-am dat bătuți în niciun moment. Vom continua la fel până în finala campionatului. Este un sentiment incredibil să joci în această sală, cu astfel de fani orice rezultat este posibil”, a adăugat și Donatas Tarolis, jucător U-Banca Transilvania, cel mai bun jucător al finalei.

Comentarii Facebook