Turneul "Tennis Cup Parinti Cluj" si-a desemnat castigatorii! VEZI cine a luat locul 1!

 

Turneul "Tennis Cup Parinti Cluj", derulat in perioada 3-5 septembrie, si-a desemnat castigatorii. Competitia a fost destinata copiilor cu varste cuprinse intre 8-16 ani, dar si parintilor, care au jucat la dublu ajutati de copii.

Turneul de tenis pentru amatori si-a propus promovarea sportului, iar suma stransa din taxa de participare (n. red. 25 de lei de persoana) va fi donata pentru achizitionarea Ambulantei pentru Spitalul de Copii Cluj. In total, la finalul competitiei a fost colectata suma de 725 de lei.

Competitia a fost pe mai multe categorii: fete si baieti, la simplu, si la categoria dublu, mama-fiica/fiu, tata-fiica/fiu.

La categoria simplu, varsta 8-16 ani au fost inscrisi 13 jucatori, castigatorii fiind:

Locul I - Cacoveanu Sergiu
Locul II- Foghis Horatiu
Locul III- Circo Iulia si Feder Paul

La dublu parinte - copil s-au inscris 11 cupluri:

Locul 1- Muresan Alexandru - Muresan Dan
Locul II- Martin Razvan - Martin Andrei
Locul III- Circu Iulia - Circo Sorin; Baican Miruna - Baican Adrian

Juriul a acordat un premiu pentru popularitate: jucatatoarei Miruna Baican.

"Ne bucuram ca prima editie a turneului de tenis pentru copii si parinti Tennis Cup Parinti Clujeni s-a bucurat de un real succes, datorita numarului mare de perechi inscrise in competitie, dar si a copiilor iubitori de tenis care s-au inscris sa joace in ambele categorii atat simplu, cat si la dublu. Spream ca in anii urmatori, Tennis Cup Parinti Clujeni sa devina un turneu de tenis familial de referinta pentru iubitorii de tenis, si care sa se transforme intr-un turneu de tenis familial pentru alte judete", a declarat presedintele Fundatiei Parinti Clujeni, Catalin Chis.

Comentarii Facebook