Tricoul lui Niculescu din meciul inaugural cel mai licitatat in proiectul "U pentru Cluj"


Tricoul purtat de Claudiu Niculescu in meciul inaugural cu Kuban Krasnodar este cel mai licitat in cadrul proiectului comunitar "U pentru Cluj".

Suporterii si cei care iubesc culorile Universitatii Cluj mai au la dispozitie 11 zile pentru a licita pe site -ul www.upentrucluj.ro si a intra in posesia unuia dintre cele 12 tricouri purtate de jucatorii Universitatii Cluj la meciul de inaugurare a noului stadion.

Cel mai licitat tricou este al lui Claudiu Niculescu, valoarea ajungand la 1.500 de lei. Banii vor merge in Fondul "U pentru Cluj", care a fost constituit in urma parteneriatului incheiat intre Fundatia Comunitara Cluj si FC Universitatea Cluj. Banii vor fi folositi pentru sustinerea proiectelor care se adreseaza copiilor si tinerilor sportivi, dar si veteranilor sportului clujean.

 

In cadrul ceremoniei care a precedat meciul dintre U Cluj si Kuban Krasnodar patru jucatori au primit replici ale tricourilor cu care Universitatea a evoluat in 1920.

Tricourile primite de Cristi Pojar, fosta glorie a U Cluj din anii '90, Claudiu Niculescu, Gabi Bostina si Sisi - Zsolt Szilaghy, unicul capitan - au fost inmanate de Nea' Titi, unul dintre cei mai vechi suporteri ai U Cluj.

 

Vezi tricourile...

Cristi Pojar, Niculescu, Bostina si Sisi au primit tricouri "vintage", identice cu cele purtate de U Cluj in 1920 VIDEO

Tricourile in editie limitata purtate de jucatorii U Cluj in meciul contra Kuban, scoase la licitatie! Ce spune Niculescu VIDEO

Comentarii Facebook