Trică a crezut că găsește dezastru când a venit la CFR. Cum vrea să câștige Cupa

Eugen Trică a fost ales drept înlocuitorul lui Vasile Miriuță pe banca tehnică a CFR Cluj, acesta semnând un contract cu cei din conducerea clubului la începutul acestei săptămâni.

Deși în ultima perioadă CFR Cluj se confruntă cu destule probleme financiare, Eugen Trică spune că nu are de ce să îi fie frică.

E șansa mea, n-are de ce să îmi fie frică! Am pășit zilele trecute în club și, după ce dezastru se anunță în fiecare știre despre CFR, am crezut că găsesc geamuri sparte, pereți crăpați, șanțuri. Totul e însă în ordine, nu s-a dărîmat nimic. Sigur că sînt probleme cu banii, dar cine nu le are în ziua de azi?!”, a spus Eugen Trică potrivit unui articol publicat în Gazeta Sporturilor.

Antrenorul consideră că poate readuce echipa pe drumul cel bun, precizând că va găsi ”jucători cu două mii de euro pe lună” pe care îi va face el să ”mănânce pământul”.

Pe foamea asta, găsim noi jucători cu două mii de euro pe lună și știu eu să-i fac să mănînce pămîntul! O să vezi că terminăm pe loc de Europa și luăm și Cupa pe care am pierdut-o atunci, cu Petrolul!”, a mai completat acesta.

Cu toate acestea, Arpad Paszkany a declarat recent că este foarte probabil ca ”în următorii 5-7 ani CFR nu o să mai joace la nivel european, poate nici în prima ligă din România”. ( Vezi AICI mai multe)

Comentarii Facebook