Duminica 28 Aprilie

Trei jucători vor fi dați afară de la CFR Cluj în perioada de mercato. Varga a făcut anunțul: „Nu îi veți mai vedea începând din noul an la CFR Cluj”


CFR Cluj a obținut un singur punct aseară, din derby-ul de pe teren propriu cu FCSB, meciul contând pentru a 19-a etapă a SuperLigii încheindu-se cu scorul de 1-1. După remiza cu FCSB, Neluțu Varga a anunțat în direct numele a trei jucători care o vor părăsi pe CFR Cluj după derby.

„La capitolul plecări, pot să vă spun trei jucători de care ne vom despărți. Unul este Konoplyanka, o uriașă dezamăgire. A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut.

Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunți că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce. 

Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărți de Konoplaynka la iarnă.

Un alt jucător care nu a dat satisfacție este Juricic. La fel, un fotbalist în care eu am crezut. 

Din păcate, n-a reușit să se adapteze, nu reușește să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit și ne vom despărți de el la iarnă.

Al treilea este Bălgrădean cu care vom rezilia în această iarnă. Probabil vor mai pleca doi-trei fotbaliști, dar momentan nu pot să vă spun nimic. Staff-ul va lua decizia finală după ce se termină aceste meciuri.

Pauza este foarte scurtă, ne vom întoarce foarte rapid să jucăm, dar cei trei despre care v-am spus sunt subiect închis. Nu îi veți mai vedea începând din noul an la CFR Cluj", a declarat Varga, potrivit Fanatik.

Comentarii Facebook