Trei fotbaliști de la CFR Cluj refuză să mai vină la echipă. Mureșan a luat foc și AMENINȚĂ

 

Trei jucători importanți de la CFR Cluj refuză să mai vină la echipă, sătui să își mai aștepte salariile restante. 

 

Este vorba despre Tade, Guima și Felgueiras, care nu au mai revenit din vacanță. Ei ar putea fi suspendați deoarece nicio comisie nu i-a declarat liberi de contract pentru că CFR Cluj nu îi mai plătește de luni bue. Fotbaliștii susțin că și-au depus memorii la FRF sau direct la FIFA, dar nu există nicio decizie finală. 

 

Conform regulamentului CFR Cluj, fotbaliştii care lipsesc nemotivaţi de la antrenamente riscă reducerea contractului cu 25 la sută. S-ar putea cere și suspendarea lor pe durata contractului, dar şi rezilierea contractelor din vina jucătorilor, scrie prosport.ro.

 

Nici unul dintre ei nu este liber. Sunt sfătuiţi prost de impresari sau de avocaţi. Chiar dacă şi-au depus memorii, acestea sunt lucruri de durată. Până când o Comisie îi declară liberi sunt jucătorii CFR-ului. Normal că vom cere penalizarea lor cu 25 la sută din contract pentru că deja ei au întârziat foarte mult”, a spus Iuliu Mureşan.

 

Cei trei sunt singuri care au cerut să fie declarați liberi de contract, fără a negocia cu șefii CFR Cluj plecarea, dar și reducerea considerabilă a pretențiilor.

Comentarii Facebook