Reacție DURĂ a lui Felgueiras după declarațiile lui Iuliu Mureșan. A vrut să fie discret din respect pentru fani



Criza financiară de la CFR Cluj a pornit noi scandaluri, după ce mai mulți jucători nu s-au mai prezentat la antrenamentele echipei.

După ce portarul Mario Felgueiras nu a venit la antrenamente, Iuliu Mureșan a declarat că acesta va fi penalizat cu 25% din salariu.

Vezi AICI mai multe -> Trei fotbaliști de la CFR Cluj refuză să mai vină la echipă. Mureșan a luat foc și AMENINȚĂ

Totuși, portarul portughez nu a cedat amenințărilor făcute de președintele CFR-ului li a reacționat prin intermediul avocatului său, Josep Vandellos.

"În primul rând, este important de subliniat că CFR Cluj are datorii față de Mario Felgueiras încă din sezonului trecut! Cu alte cuvinte, Mario nu a primit încă niciun salariu pentru anul competițional în curs - început în iulie anul trecut - și, mai mult, are încă de primit salarii pentru anul competițional trecut - finalizat în iunie 2014. Deci întârzierile la plata salariilor sale sunt mai mari de 6 luni de zile...", a declarat Vandellos pentru stiridesport.ro.

Acesta a mai precizat că Felgueirass nu a dorit să facă aceste probleme publice din respect pentru clubul CFR și pentru suporterii acestora.

"Este surprinzător cum domnul Mureșan solicită acum respectarea unui contract pe care clubul pe care îl reprezintă l-a încălcat în mod continuu, în ciuda eforturilor și sacrificiilor depuse de Mario Felgueiras de când a sosit la CFR, cât și mai ales a discreției acestuia. Pentru că, din respect față de club și suporteri, Mario nu a dorit niciodată că acest conflict să devină public, însă declaratile făcute ieri de domnul Mureșan depășesc orice limită!

Din fericire pentru toți, în ziua de astăzi, nimeni nu poate fi obligat să își respecte obligațiile contractuale, atâta timp cât cealaltă parte nu își respectă la rândul ei propriile obligații. Cu tot respectul, domnul Mureșan ar trebuie să facă mai mult, și să vorbească mai puțin", a încheiat Josep Vandellos.

Comentarii Facebook