Traversarea Tarnitei! Înscrierile se pot face până luni, 6 august

 

Traversarea Tarnitei, prima competitie de inot in ape deschise din Romania, isi asteapta participantii in data de 11 august cu cele 2 probe cunoscute deja, 1500m si 6500m, reprezentand intreaga lungime a lacului.

 

Organizatorul evenimentului este Clubul Orca din Cluj-Napoca, o organizatie non-profit care are ca si scop popularizarea inotului ca si posibilitate de petrecere a timpului liber in mod sanatos.

 

Inscrierile intra pe ultima suta de metri pe site-ul evenimentului www.traversareatarnitei.ro. Cei care doresc sa participe sunt invitati sa se inscrie pana luni, 6 august, ora 12, data limita si pentru achitarea taxei de inscriere care si in acest an se poate face si online cu cardul.

 

In momentul de fata sunt inscrise peste 50 de persoane din 12 localitati din tara, numarul acesta crescand simtitor pe finalul perioadei de inscrieri.

 

Pentru cei care doresc sa asiste, clubul Orca recomanda implicarea in eveniment in calitate de voluntar si promite o coordonare de exceptie pe diferite domenii de activitate. Voluntarii trebuie sa se inscrie de asemenea pe site-ul evenimentului pentru a aparea in evidenta si pentru a putea fi contactati. Organizatorul poate rezolva la cerere transportul voluntarilor din Cluj-Napoca spre Tarnita si retur.

 

Apartinatorii vor putea supraveghea cursa din diferite puncte aflate pe soseaua laterala lacului, care vor fi marcate pe site-ul evenimentului.

 

Programul evenimentului va fi dupa cum urmeaza:

 

Prima întâlnire va avea loc la ora 8:00 la barajul lacului Tarniţa.

 

09:00 se deschide check-in-ul, se vor da numerele.

09:40 ședința tehnică, prezentarea traseului pentru proba de 1500m

10:00 startul la proba de 1500m

10:15 ședința tehnică, prezentarea traseului pentru proba de 6500m

11:00 startul la proba de 6500m

 

Concurenţii din proba de 1500 metri vor trebui să se prezinte la premiere după încheierea concursului (aproximativ ora 13), la coada lacului.

 

Bagajele lăsate pe mal vor fi supravegheate de către un membru al clubului. La finalul probei de 6500m, se va face premierea la coada lacului Tarnița, in jurul orei 14.30.

Comentarii Facebook