Miercuri 24 Aprilie

Traore isi cere scuze pentru gesturile obscene din timpul meciului cu AS Roma

Atacantul CFR-ului, Lacina Traore, si-a cerut scuze printr-un mesaj adresat suporterilor pe site-ul echipei din Gruia. El sustine ca semnele obscene nu erau adresate suporterilor.

 

“Pe aceasta cale doresc sa imi cer scuze pentru gestul meu de la partida cu AS Roma, care nu a fost adresat suporterilor si celor prezenti ieri seara la stadion. De-a lungul partidei s-a acumulat o frustrare, din dorinta de le oferi suporterilor CFR-isti un prilej de sarbatoare, iar datorita numeroaselor ocazii pe care le-am ratat tensiunea a crescut cu fiecare faza", isi incepe atacantul mesajul adresat suporterilor campioanei Romaniei.

 

"Golul din minutul 89 a fost pentru mine o adevarata descatusare al stresului acumulat, iar gestul pe care l-am facut nu era indreptat catre absolut nimeni prezent la partida noastra cu Roma", sustine Traore.

 

El spune ca ii iubeste pe suporterii clujeni. "Gestul meu a fost unul impulsiv, respect si iubesc atat suporterii, cat si clubul, carora tin sa le multumesc ca mi-au dat aceasta sansa de a juca in Champions League. Le urez tuturor sarbatori fericite, multa sanatate, iar pentru noul an promit tuturor ca voi inscrie cat mai multe goluri, astfel incat sa readuc fericirea in sufletul suporterilor”, isi incheie mesajul atacantul CFR-ului.

 

Traore a fost fluierat in timpul meciului de suporteri dupa ce a ratat mai multe ocazii de a inscrie cand AS Roma conducea cu 1-0. Dupa ce a marcat, ivorianul s-a dus spre tribune si a facut semne obscene catre public. El a primit cartonas galben pentru acest gest.

 

In urma golului inscris de Traore, meciul CFR Cluj-AS Roma s-a terminat la egalitate, 1-1.

Comentarii Facebook