Traore inscrie si face semne obscene catre public, care l-a huiduit - VIDEO

 

Traore inscrie golul egalizator in partia CFR Cluj - AS Roma, dupa care s-a dus spre tribune si a facut semne obscene catre public. Ivorianul a fost huiduit mult timp inainte sa inscrie.

 

 

Lacina Traore a inscris cu capul dupa o centrare frumoasa, dar si-a iesit din fire si a facut semne obscene, primind cartonasul galben. Scena poata fi vazuta la inceputul filmului.

 

"Pentru mine a fost greu sa joc, am fost fluierat, am ratat, insa e bine ca am punctat pana la urma. Voiam foarte mult sa inscriu azi, sa dedic golul publicului. Oamenii nu au rabdare cu mine, insa asta ma motiveaza. Nu mai conteaza acum ca m-au injurat, am trecut peste acest moment", a spus Traore la Dolcesport.

 

La TVR, ivorianul a spus ca ii pare rau pentru gesturile facute. "A fost urat din partea mea sa fac acest gest, si pentru echipa. Cateodata se intampla sa gresesti. Au fost si suporteri care m-au incurajat, dar gestul meu nu a fost normal. Nu este usor pentru mine, vreau sa muncesc si sa capat experienta", a declarat Traore.

Comentarii Facebook