Duminica 28 Aprilie

Transfer spectaculos la „U” Cluj! Un apărător brazilian cu zeci de meciuri în primele două ligi


Primul transfer al iernii la U Cluj! Fundașul central brazilian Thalisson Kelven (25 de ani) este noul jucător al Șepcilor Roșii.

Fundașul a jucat toată cariera sa în America de Sud, însă rămâne de văzut cum se va adapta la fotbalul din Europa.

Produs al celor de la Coritiba, Kelven a evoluat în sezonul precedent la Mirassol, în liga a doua din Brazilia, unde a bifat 27 de apariții, a marcat 3 goluri și a reușit un assist. De-a lungul carierei, apărătorul a mai jucat la Guarani, CRB, Inter Limeira, EC Vitoria și Juventude. A adunat 29 de meciuri în prima ligă din țara sa natală și alte 70 în eșalonul secund.

Fotbalistul nu a venit singur în România, ci alături de soția sa. Kelven a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale.

După ce la finalul meciului cu CFR Cluj, pierdut 0-4, le-a transmis celor din conducere că poate e momentul să-și caute un alt antrenor, Ioan Ovidiu Sabău a spus că nu abandonează proiectul.

„Nu abandonez. Vreau să ridic nivelul echipei, alături de cei care conduc destinele. Nu mi-am pierdut încrederea în jucător și mulți dintre ei sunt jucători și oameni deosebiți. Acestea sunt lecții din care să învățăm, ca să nu mai ajungem în astfel de momente. Trebuie să învățăm fiecare.

N-ai cum să nu ții cont de ce spun suporterii. De acolo și stările mele. Sunt parte din familie și eu știu ce e în sufletul lor și te doare când dezamăgești. Eu sunt și suporter și înțeleg că nu acceptă să fie dezamăgiți, umiliți. Nu avem voie să ne jucăm cu sentimentele și stările lor. Și îmi asum tot ceea ce fac”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

250 de mii de euro este cota de piață a lui Thalisson Kelven, potrivit Transfermarkt.

Comentarii Facebook