Traian Gherghişan, noul președinte al U Cluj, a cerut falimentul Universității în trecut

 

Noul președinte al U Cluj este impresarul Traian Gherghișan, cel care a adus în trecut mai mulți jucători la U Cluj, dar care i-a cerut falimentul pentru a recupera o datorie de 170.000 de euro. 

 

Traian Gherghișan a dat în judecată clubul pentru că nu a plătit salariile mai multor jucători și  a obținut din partea LPF neprogramarea echipei în Liga 1 din cauza acestor datorii. Ioan Mărginean a reușit atunci să negocieze și să obțină eșalonarea restanțelor.

 

La conferința de presă de sâmbătă, de pe Cluj Arena, Marius Șumudică a spus că a vorbit cu Traian Gherghișan ”de două ori în viața mea. O dată când a vrut să mă ducă în Coreea antrenor și o dată când mi-a propus un jucător. Nu știu deocamdată mai multe”.

 

Întrebat dacă i se pare normal să ocupe această funcție, după ce a cerut falimentul echipei, antrenorul a răspuns: ”Dumneavoastră știți mai bine. Nu vreau să comentez că probabil va veni președinte aici și nu știu ce se va întâmpla. Nu știu. Nu este normal dacă dvs. spuneți lucrul acesta, dar în momentul de față aș evita să intru în polemică cu cineva. Luni sper ca lucrurile să fie transparente. Să vedem ce se întâmplă cu Universitatea Cluj, iar cu acești oameni cu care eu am vorbit mi s-au părut niște oameni echilibrați care vor să facă ceva pentru această echipă”, a mai spus Marius Șumudică

 

Noul președinte ar urma să fie prezentat luni, 12 noiembrie, la meciul U Cluj - Rapid.

 

Șumudică: Am semnat contractul cu U Cluj în biroul lui Walter. Din partea clubului a semnat Măginean - AUDIO cu întreaga conferință

Comentarii Facebook