Titular important de la CFR Cluj vrea să plece, pentru că e neplătit


CFR Cluj poate primi o lovitură gravă, pentru că Damjan Djokovic vrea să plece de la nefiind plătit.

Mi l-am dorit mult și pe Djokovic, m-a sunat un băiat care zicea că e agentul lui și că jucătorul ar vrea să plece pentru că e neplătit”, a declarat Marius Șumudică, aflat în cantonament în Turcia, conform Pro X.

Dan Petrescu nu vrea să renunțe la Djokovic. ”Noi nu avem voie să facem achiziții în momentul de față și până când nu vom avea din nou dreptul să aducem jucători nu pleacă nimeni! Adică nu pleacă nici un fotbalist important! Aaa, la o ofertă imposibil de refuzat ne vom uita, normal!

Numai că propunerea pentru Djokovic e foarte slabă, din câte știu eu. Damjan a semnat un contract cu CFR valabil trei ani, l-a semnat astă-vară, când chiar eu am insistat să-i fie propusă o înțelegere nouă, așa că nu se pune problema să plece”, a declarat Dan Petrescu, în urmă cu ceva timp.

Costa de piață a lui Djokovic este de 2,2 milioane de euro.

CFR Cluj, alături de echipe precum Dinamo, Astra, Sepsi sau Botoșani au datorii la stat și nu au certificat fiscal zero. Probabil că ardelenii se bazează pe milioanele de euro pe care trebuie să le încaseze din cupele europene, pentru a rezolva restanțele.



Comentarii Facebook