Tișe e ferm: Să decidă comunitatea dacă cele două echipe U și CFR să continue ca în prezent sau Clujul să aibă o singură echipă


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spune că trebuie să decidă comunitatea clujeancă cum trebuie să fie susținut fotbalul pe viitor.

Clujul are trei echipe de fotbal; CFR Cluj, susținută din bani privați, U Cluj, susținută 40% din fonduri publice, și Sănătatea Cluj, susținută tot din fonduri private. 

Alin Tișe a deschis subiectul acestor echipe și a lansat în spațiul public ideea că, probabil, ar fi mai bine să fie susținută o singură echipă, care să ajungă în Champions League. El a făcut declarația o dacă cu felicitarea clubului CFR Cluj pentru câștigarea campionatului, iar suporterii U Cluj au luat foc, înțelegând că se propune desființarea echipei studenști.

Da. Să decidă comunitatea!

Da. Să decidă dacă dorește una, două sau mai multe echipe în Liga 1!

Da. Să decidă comunitatea dacă suporterii, istoria, tradiția, palmaresul, performanța, infrastructura, finanțarea pot fi puse împreună pentru performanță superioară! 

Da. Să decidă comunitatea, care vrea în majoritatea ei performanță, dacă Champions League este o țintă posibilă cu una sau cu mai multe echipe ale Clujului.

Da. Să decidă comunitatea dacă cele două echipe U și CFR  să continue ca în prezent sau Clujul să aibă o singură echipă care să adune tot ce au ca valori incontestabile cele două echipe. 

Da. Comunitatea să decidă dacă acest lucru este posibil sau nu va fi posibil niciodată.

Da. Comunitatea să decidă! 

P.S. Modalitățile juridice în care se pot face aceste lucruri sunt diverse. 

Nu am propus desființarea uneia sau alteia. 

Nu am propus în text una sau alta, pentru că, nu-i așa ….comunitatea poate decide asta. 

Diferite organe ale unora introduse în diferite părți ale corpului, demonstrează mai mult ca niciodată nevoia de a se discuta onest, cinstit despre anumite subiecte ale comunității clujene!

Nici acest lucru nu este obligatoriu.

Este doar un punct de vedere care nu obligă pe nimeni la nimic”, a transmis Alin Tișe.

Precizările lui Alin Tișe au venit după postarea de pe Facebook a reporterului Radio Cluj, Mihai Miclăuș, care a spus că la meciul cu Dinamo au fost 20.000 de spectatori, deci comunitatea a spus ce echipă trebuie susținută pentru a ajunge în Champions League.

Comentarii Facebook