Ţiriac face declaraţii contradictorii despre meciul naţionalei cu Belgia


Ion Ţiriac a spus, miercuri, după amicalul România - Belgia, scor 2-1, că jucătorii naţionalei au avut evoluţii diferite în cele două reprize, dar este de apreciat prestaţia mai bună din partea secundă a partidei.

"Au fost două meciuri, prima repriză a fost aşa cum a fost, iar în a doua, ambele echipe au jucat foarte bine. După părerea mea, belgienii joacă mai bine fără minge, adică aşteaptă mingea şi aleargă mai bine. Antrenorul a încercat jucători, unii mai buni, alţii mai puţin buni. A fost un meci test. Mi-au plăcut toţi până la un moment dat. E îmbucurător că în repriza a doua am jucat mai bine, pentru că în prima am avut doar un şut. Eu cred că trebuie să ne păstrăm dimensiunile deocamdată şi să progresăm pas cu pas, după aia poţi spune că baţi Brazilia, Argentina şi Spania", a declarat Ion Ţiriac, care a asistat la meciul de pe Arena Naţională, potrivit realitatea.net.

Omul de afaceri recomandă oficialilor echipei Dinamo să aibă răbdare cu Dorinel Munteanu, noul tehnicean al echipei, pentru că acesta nu ar avea posibilitatea să construiască o echipă puternică în două săptămâni: "Îl felicit pe Dorinel Munteanu şi pe Dinamo. Pot spune că după un an-doi abia poate face o echipă, dar dacă stă două săptămâni, degeaba s-a dus".

Comentarii Facebook