Tiger Woods si-a cerut scuze in direct de la fani si sotie pentru scandalul sexual in care a fost implicat - VIDEO si FOTO

Tiger Woods si-a cerut scuze in direct la televizor pentru scandalul sexual in care a fost implicat. Cel mai bun jucator de golf din istorie si-a regizat foarte bine speech - ul si a reusit sa creeze emotie. Imediat dupa discurs sponsorii au inceput sa se readune in spatele lui Woods.

"Oamenii vor sa stie cum de am putut fi atat de egoist. Vor sa stie cum de am putut sa ii fac asa ceva sotiei mele Elin si copiilor mei. (...) Elin si cu mine am inceput sa discutam situatia si totul va fi rezolvat intre noi. Cat despre voi cei din sala inteleg ca v-am dezamagit" a spus Tiger Woods in fata camerei de luat vederi.

El a adus in discutie un incident speculat de presa, care a scris ca Elin l-ar fi lovit. "Unii au speculat si au scris ca Elin m-a lovit in seara de Thanksgiving. Ma supara faptul ca oamenii au fabricat aceasta poveste. Elin nu m-a lovit nici atunci dar nici cu alta ocazie. Nu a fost niciodata un episod de violenta in casnicia noastra. Problema nu este ea, ci infidelitatea mea. Eu sunt cel care trebuie sa fiu invinuit. Am inselat. Ce am facut nu este acceptabil si sunt singura persoana care trebuie aratata cu degetul", a mai adaugat Woods.

Jucatorul de golf a facut declaratiile in Florida, in timpul unui turneu. El este insa departe de a reveni pe teren deoarece inca primeste ajutor de specialitate la o clinica unde isi trateaza dependenta de sex. El a declarat ca si-ar dori sa revina la golf, dar nu stie daca acest lucru se va intampla anul acesta sau anul viitor.

Tiger Woods este implicat intr-un scandal sexual de proportii dupa ce a fost prins, la finele anului trecut, ca si-a inselat sotia cu 11 femei, dar presa a speculat ca numarul "infidelitatilor" ar fi mult mai mare.

Comentarii Facebook