Miercuri 17 Aprilie

Tenter este dezamagit de acest sezon: La anul vrem sa fim in finala


Antrenorul U Mobitelco BT Cluj, Marcel Tenter, a declarat ca echipa lui a avut mari probleme in acest campionat, explicand astfel rezultatele slabe din semifinale si din finala mica.

Tehnicianul a spus ca se asteapta la o confruntare dificila in cel de-al doilea meci al finalei mici. "Mediasul ramane o echipa extrem de puternica, iar noi suntem confruntati cu probleme de personal de tot felul. In meciul cu Medias, practic am stat in meci, chiar si cu un sfert al doilea catastrofal, am revenit si primele 3-4 minute din sfertul 4 eram in meci, insa a venit momentul in care s-a accidentat Kyndall, inca o lovitura primita! Sper ca pana la ora meciului sa fie recuperat, ieri seara s-a antrenat mai usor, sper sa poata juca si toata lumea sa faca lucrul care l-a spus si Mihai Silvasan, sa isi arate respectul pentru valoarea proprie, pentru suporteri, pentru ce reprezinta aceasta echipa, pentru acest oras. Este un meci important, din punctul meu de vedere, ultimul din acest sezon pe teren propriu, trebuie sa castigam", a explicat Tenter.

Tehnicianul a spus ca rezultatul semifinalei cu BC Timisoara l-a afectat si dezamagit. El a spus ca anuntul, cu o zi inainte de meciul trei al semifinalei, ca David Lawrence nu mai poate juca a destabilizat lotul. "Daca esti anuntat cu o zi inainte de meciul 3 din semifinala ca un om foarte important din angrenajul echipei nu va juca, mai ales ca am pregatit un sistem de aparare special, in care  era un om foarte important, eu cred ca este destul de dezamagitor. Asta este viata si sezonul asta ne-a obisnuit cu astfel de surprize, din pacate, dar trebuie sa trecem peste ele. In ceea ce priveste sezonul viitor, cred ca trebuie sa fie schimbari, dar aceste lucruri le vom face publice dupa terminarea sezonului", a mai adaugat Marcel Tenter.

 

David Lawrence a parasit U Mobitelco

 

Pentru sezonul urmator, antrenorul clujenilor isi doreste sa ajunga in finala. "Trebuie sa analizam, mai greu este sa faci rost de bani ca sa faci achizitii bune, depinde de buget. Daca stai si analizezi bugetele primelor 8 echipe... Avand in vedere lucrul acesta, trebuie sa ne acomodam si cu achizitiile in functie de ceea ce putem. Degeaba vreau un jucator de 100.000 de euro daca eu nu am bani, asa ca asta e situatia, incercam sa facem maximum cu ce avem. In concluzie, a fost un sezon extrem de dificil, din cauza faptului ca am schimbat foarte multi jucatori si a trebuit mereu sa o luam de la capat cu intelegerea jocului si cu cladirea relatiilor de joc, iar acest lucru cere timp si lucrul asta s-a vazut in calitatea jocului nostru, pana la urma. Sunt intr-o finala mai mica anul acesta, este adevarat, dar eu nu pot decat sa muncesc si sa imi fac treaba ca si pana acum si sa ajung la anul in finala care conteaza", a mai spus Marcel Tenter.

 

Meciul U Mobitelco BT Cluj - Gaz Metan Medias se joaca in 16 mai, de la ora 18.00, si nu este transmis.

Comentarii Facebook