Miercuri 24 Aprilie

Tenter, dupa meciul cu Chalon: Am ratat prea multe aruncari


Antrenorul U Mobitelco Cluj, Marcel Tenter, a declarat la finalul meciului cu Elan Chalon ca elevii lui au ratat prea mult.

"Am intrat foarte greu in meci, mai ales in primul sfert, nu am reusit sa stopam aruncarile lor de la distanta, procedeu la care francezii au avut procentaj foarte bun in prima parte. Acest lucru le-a dat incredere, astfel ca din al doilea sfert a trebuit sa schimbam des apararea pentru a-i scoate din mana. Am reusit la un moment dat, insa nu a fost de ajuns. Au castigat pe merit si tin sa ii felicit pentru asta. Am ratat multe aruncari libere, la pauza am avut undeva sub 50 la suta, pentru ca pe final sa ajungem la 70%, insa meciul era deja gata. Am avut multe situatii usoare din care nu am inscris, inclusiv multe aruncari de trei puncte, lucruri care la acest nivel costa. Cum spunea si Kyndall, nu stiu daca mai avem sanse sau nu, insa vom lupta pana la ultima secunda din fiecare meci pe care il avem. Pentru noi este o experienta excelenta sa jucam la acest nivel si fiecare meci in aceasta competitie este o bucurie", a spus Marcel Tenter.

Kyndall Dykes a spus ca echipa si-a revenit si a reintrat in joc in a doua jumatate a meciului. "Am crezut si credem in continuare in orice sansa pe care o avem, am tratat fiecare meci ca pe un eveniment. Am avut o seara foarte slaba la procentajele de sut, nu ne-a intrat mai nimic, insa in a doua jumatate a meciului ne-am luptat ca o echipa adevarata, dar nu a fost deajuns", a spus si Dykes.

 

Citeste si...

U Mobitelco a pierdut cu Elan Chalon, 83 - 74

Comentarii Facebook