Tehnicianul din Gruia a spus că U Cluj nu trebuie să MOARĂ: E bine că există. Avem nevoie de rivali în Cluj - VIDEO

 

Antrenorul CFR Cluj, Paulo Sergio, a vorbit frumos despre meciul de sâmbătă, 24 noiembrie, spunând că respectă U Cluj și e bine ca echipa să se salveze de la faliment și să continue să existe.

 

Îi respect pe profesioniștii de la U Cluj. Nu ar trebui să trăiască astfel de situații. În fotbal avem nevoie de o rivalitate sănătoasă. Avem nevoie de U Cluj în acest oraș, pentru că e bine pentru fotbal. Rivalitatea sănătoasă este foarte bună pentru fotbal”, a spus Paulo Sergio. 

 

Întrebat dacă meciul va fi unul tensionat, antrenorul a spus cu: ”Pentru mine și pentru jucătorii mei nu este tensiune suplimentară. Este numai un joc. O altă zi în care lucrăm și nu trebuie sa fie nimic emoțional la mijloc. Emoția derby -urilor este pentru suporteri nu pentru jucătorii profesioniști de fotbal”. 

 

Paulo Sergio a spus că știe despre incidentele de la meciurile trecute. ”Nu ar trebuie să vorbim despre aceste lucruri. Poate numai punem paie pe foc. Eu am tot respectul pentru oponenții de sâmbătă. Nu îi tratăm ca adversari sau inamici. Avem un meci de jucat. Știu ce probleme au, dar sunt profesioniști. Am trăit deja asta și știu că e greu, dar știu că vor face tot posibilul ca să câștige meciul. Noi trebuie să facem la fel”, a afirmat Paulo Sergio.

Comentarii Facebook