Ce jucător de la U Cluj crede că CFR Cluj e echipă de BĂTUT sâmbătă, în DERBY DE CLUJ

 

Golgheterul echipei U Cluj crede că CFR este o echipă de bătut. 

 

Intrăm în teren să-i batem, nu doar să jucăm. Noi oricum nu avem ce să pierdem. Presiunea mai mare e pe ei. Din punct de vedere al rivalităţii, meciul este peste Steaua - Dinamo. Asta simt eu prin oraş. Ei se mint dacă spun că nu e un meci special”, susține Viorel Dinu.

 

Jucătorul a mai învins CFR Cluj, în perioada în care evolua la Chiajna. ”Când am jucat cu Chiajna împotriva lor am avut cel mai uşor meci din campionat (scor 4-2). Nimeni nu credea că va fi aşa. E posibil orice. Un gol cu CFR ar fi mai important decât toate celelalte la un loc. Putem să-i batem”, a mai spus Viorel Dinu.

 

Problemele financiare are clubului U Cluj sunt foarte mari, dar asta îi ambiționează pe jucători. ”Situaţia este dezastruoasă. Nu sunt doar probleme cu chiriile şi banii. Sunt problemele peste tot. La iarnă cred că fiecare o va lua pe drumul lui. U Cluj nu cred că va muri pentru că are o tradiţie de peste 100 de ani (n.red. 93 de ani. Clubul a fost înființat în 1919 de 3 studenți clujeni)”, a mai adăugat atacantul.

Comentarii Facebook