TAMAȘ dat AFARĂ de la CFR Cluj, după beția cu Costea

 

Gabi Tamaș a fost dat afară de CFR Cluj, după beția pe care a tras-o cu Florin Costea în clubul de manele Romantic.

 

Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Gabriel Tamaş au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale”, anunță șefii CFR Cluj.

 

Iuliu Mureșan a trebuit să îl sacrifice pe Tamaș, Arpad Paszkany fiind supărat de cheful celor doi jucători.

 

În momentul transferului, Mureșan declara că: ”Clujul este un oraș mult mai liniștit și se întâmplă mai puține lucruri. Tamaș va avea mai puține tentații aici”.

 

Tamaș și Florin Costea, de la CFR Cluj, BEȚI într-un bar. Și-au arătat chiloții în Romantic Club - VIDEO

---------------------

UPDATE

 

Din păcate îmi puneam mari speranțe în el, ca jucător. Îmi pare rău, dar asta este viața. Trebuie să respect decizia conducerii. Nu mă așteptam la așa ceva. Cei care au greșit trebuie să plătească.

 

S-a adus o pată imaginii clubului și, dacă s-a hotărât acest lucru, nu am putut să nu fiu de acord. Este o decizie pe care o respect. 

 

Nu are ce să afecteze moralul vestiarului. Trebuie să fie un semn de întrebare pentru oricine ar încerca să facă astfel de lucruri. Sunt sportivi profesioniști și sunt plătiți ca să respecte anumite reguli și trebuie să le respecte. 

 

Am discutat cu cei din conducere, dar nu am putut să fac mai mult. Era o decizie normală, cu care am fost și eu de acord. S-a decis, s-a pus în aplicare. De altfel și Florin Costea va fi amendat. Din punct de vedere sportiv, el nu intră în calculele mele pentru următoarea partidă cu Piatra Neamț, indiferent de repercursiuni. Sper ca aceste lucruri să fie singulare și să nu se mai întâmple pentru că imaginea CFR -ului a fost una bună și e păcat să fie apărată”, a declarat Petre Grigoraș, antrenorul CFR Cluj.

Comentarii Facebook