Tabara de stil de viata sanatos organizata de un centru medical privat(P)

 

Centru Medical Asteco din Cluj-Napoca reediteaza tabara ‘Copil Sanatos’, a carei prima editie s-a desfasurat, cu 2 serii de 25 de copii, la Calimanesti-Caciulata, in 2011.


Pentru 2012, prima serie de copii cu varste de 7-12 ani va putea, pana la 10 iunie, sa se inscrie pentru editia a doua, ce se va desfasura in Muntii Apuseni, in localitatea Smida, judetul Cluj, intre 25 iunie si 5 iulie 2012.

 

Conceputa ca o perioada ‘model’, cu miscare, drumetii, activitati creative si adevarate modele personale pentru copii, tabara are ca element central alimentatia sanatoasa si miscarea, elemente care, alaturi de o dezvoltare psihologica normala, constituie elemente ale unui stil de viata sanatos. Tabara este destinata tuturor copiilor, cu sau fara probleme de greutate, si beneficiaza de prezenta, pe perioada celor 10 zile, a medicului pediatru, psihologului si kinetoterapeutului-antrenor de inot. Meniurile sunt alcatuite de medicul nutritionist-diabetolog al centrului Asteco, Dr. Adrian Copcea, impreuna cu Dr. Delia Chira, specialist pediatru, fiind concepute ca un model de alimentatie sanatoasa.

 

Dintre activitatile din programul de tabara, nu lipsesc: inotul, sub supravegherea instructorului, jocurile de orientare turistica si in spatiu, drumetiile montane, tehnici de prim ajutor si de supravietuire, cunoasterea naturii, ateliere de creativitate, desigur, alaturi de distractii adaptate varstei: jocuri, proiectie de film.

 

Centru Medical Asteco de pe strada Constantin Brancusi nr. 105 este un centru medical privat cu activitati unice pentru Romania: consultatiile medicale integrate – in care pacientul discuta cu mai multi medici simultan, programele integrate de nutritie si activitate fizica pentru adulti si copii, colectivul alcatuit din medici specializati in strainatate si, nu in ultimul rand, redactarea de pagini de Internet de catre medicii specialisti si tabara anuala ‘Copil Sanatos’.

 

Detaliile cu privire la inscrierea in tabara se gasesc pe pagina oficiala a Centrului Asteco: www.astecomedical.ro, termenul limita este de 10 iunie 2012.

 

 

Comentarii Facebook