T-Dance, primul centru din Transilvania care abordeaza toate stilurile (P)


Transilvania Dance Centre (T-Dance) este cel mai mare centru de dans din Transilvania, unde se predau peste 25 de stiluri de dans, multe dintre ele reprezentand o premiera pentru ardeleni.

T-Dance s-a deschis in mai, 2011, la initiativa tanarului coregraf Freetzy, fondatorul trupei Boemdance, pentru ca orasul Cluj avea nevoie de un astfel de centru de dans.

In prezent, 15 instructori si coregrafi predau cea mai mare diversitate de stiluri de dans din Cluj-Napoca: hip-hop, salsa, zumba, pop dance, funky jazz, breakdance, dans contemporan, dans modern pentru copii, dans aerobic etc. Important este si faptul ca la T-Dance se predau lectii particulare pentru oricine necesita mai multa atentie, dar se pregatesc si mirii pentru dansul din ziua nuntii.

"Ne adresam tuturor pasionatilor de dans indiferent de varsta si experienta pe care o au. La T-Dance poate sa vina oricine pentru ca initiem si oferim informatii despre stilul de dans pe care il vor alege. Pentru a descoperi care este acesta, prima sedinta este  gratuita. Mai mult, dupa o anumita perioada de acomodare si experienta in dans, cursantii au posibilitatea sa participe la spectacole si concursuri", spune Freetzy, directorul artistic de la Transilvania Dance Centre.

Situat in inima Clujului (magazinul Central, et.3), T-Dance se mandreste cu doua sali de dans amenajate la nivel european: dotate cu oglinzi, sonorizare profesionala si aer conditionat, vestiare, bai cu dusuri, terasa, lounge pentru relaxare si parcare subterana cu prima jumatate de ora gratuita.

Aproape saptamanal la Transilvania Dance Centre se organizeaza eveninemente tematice in care clujenii au parte de intrare libera. Mai mult, oricine poate participa gratuit la Open Class-urile organizate pentru a sarbatori introducerea unui nou stil de dans.

Despre orar, abonamente si evenimentele urmatoare cei interesati pot afla de pe pagina de facebook: tdance – be a dance star!

Date de contact:

 

www.tdance.ro
nr. tel: 0757.111.001
contact@tdance.ro

Comentarii Facebook