Surpriză la FR Box! Obreja a demisionat. Doroftei candidează


Rudel Obreja a demisionat de la şefia FR Box. Candidatura lui Doroftei a fost acceptată.

Fostul şef al Federaţiei Române de Box a demisionat cu doar câteva ore înainte de alegerile pentru noul preşedinte al federaţiei. O altă surpriză uriaşă este acceptarea candidaturii lui Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei a anunţat că i-a fost acceptată candidatura pentru preşedinţia Federaţiei Române de Box, care, a fost respinsă în primă fază Din câte se pare, fostul campion mondial a fost lăsat să participe la alegeri deoarece s-a ţinut cont de decizia care îi accepta candidatura, a primului Birou Federal al federaţiei, potrivit Realitatea."Merg pe sută la sută din voturi. Lumea vrea box. O să investim, o să dezvoltăm centrele de copii şi juniori. Eu sunt în competiţie cu toată lumea, şi cu Obreja, şi cu ceilalţi. Indiferent de rezultat, ne vom strânge la sfârşit mâinile. În uşă, nu mai contează unde, dar le vom strânge", a spus Doroftei.

Doroftei a venit la şedinţă alături de rivalul său, Rudel Obreja şi s-au pozat împreună. Obreja a discutat câteva minute cu Doroftei, cu Francisc Vaştag şi cu Titi Tudor.

Comentarii Facebook