Suporterul unei echipe de fotbal din România a murit lovit cu o sticlă în cap

 

Un suporter în vârstă de 18 de ani al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti a fost omorât după derby -ul cu Steaua, din 20 august. 

 

Adrian Daniel Matei, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa, miercuri, la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, fiind în comă după lovitura primită.

 

Se întorcea de la meci cu un prieten şi s-a băgat să ajute un alt fan al lui Dinamo care era bătut de stelişti. Atunci a primit o sticlă în cap, l-au dus la spital în comă şi a murit azi”, a spus pentru ProSport un apropiat al victimei.

 

Poliția nu are informații despre presupusul agresor. 

 

Adrian Daniel Matei era jucător de hochei pe iarbă la echipa CS Antilopa şi elev în clasa a 12-a la Liceul Anghel Saligny. ”Era un băiat foarte cuminte, educat şi liniştit. Avea această pasiune pentru fotbal, mergea la fiecare meci. Antrenorul său mi-a spus că el a încercat să aplaneze un conflict doar”, a declarat antrenoarea de hochei pe iarbă Ana Litvinchevici, pentru ProSport.

 

Directorul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat: ”Clubul Dinamo este şocat că în România acestor zile astfel de drame pot avea loc. Ne exprimăm întreaga compasiune şi sincerele noastre condoleanţe familiei celui dispărut în aceste circumstanţe tragice. Cerem cu fermitate autorităţilor statului să-şi facă datoria şi să-i prindă cât mai repede pe autorii acestei crime, cerem dreptate! Suntem şocaţi că încă se mai pot produce astfel de drame şi că unele subspecii umane sunt capabile de astfel de fapte”.

Comentarii Facebook