Șumudică, sunat de Emil Boc să vină la U Cluj


U Cluj este tentată să îl aducă pe Marius Șumudică antrenor in locul lui Țoni Petrea, care nu are rezultate. Șumudică ar fi fost sunat chiar de primarul Emil Boc, care spunea  anul trecut ca nu intervine deloc la echipă.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a anunțat că primarul Clujului, Emil Boc, l-a sunat pe Marius Șumudică pentru a-l chema la U Cluj și chiar i-ar fi înaintat o ofertă. Șumudică, rămas liber după despărțirea de Al-Raed, ar fi cerut 500.000 de euro pe sezon, pentru el și staff.

Am o informație, am auzit că primarul Emil Boc l-a sunat ieri sau azi dimineață pe Marius Șumudică să îi facă o ofertă, să îl cheme la Cluj.

Înțeleg că s-au avansat și niște sume. Marius ar fi cerut 500 de mii de euro pe sezon pentru el și staff. Ideea era că are șase oameni în staff, cam 3.500 pentru fiecare om, iar, pentru el, cam 20.000 de euro pe lună. Sunt nemulțumiți de Petrea, astea erau zvonurile după primul, al doilea meci.

E interesant dacă s-ar face mutarea asta. Sunt niște jucători acolo, a văzut, a simțit, a mirosit că ar exista potențial. Eu așa știu, că i s-a făcut o ofertă, chiar primarul Clujului l-a sunat. Nu știu dacă au mers mai departe”, a spus Decebal Rădulescu, la Digi Sport.

Sunt în discuții și poate apărea orice. Nu se pune problema deocamdată (n.r. de U Cluj și Petrolul). Deocamdată mai stau. Nu discut despre cluburile care au antrenori.

Am zis că m-ar tenta (n.r. revenirea în SuperLiga) în momentul în care puteam reveni la o echipă de play-off, dar și-au luat alți antrenori. Le doresc baftă. Nu cred c-aș mai avea cu cine să merg în play-off”, a spus Marius Șumudică.

Comentarii Facebook