Stoichiță: Federația nu poate plăti clauza de reziliere pentru a-l aduce pe Dan Petrescu


Mihai Stoichiță, directorul tehnic FRF, a spus că echipa națională nu are acum antrenor, dar că până la Crăciun lucrurile vor fi tranșate.

Cei din conducerea Federației Române de Fotbal (FRF) au fost la Cluj și au discutat cu Petrescu, antrenorul CFR Cluj.

Noi nu am cerut niciun răspuns imediat, noi am cerut voie patronului Neluțu Varga, care ne-a spus că putem să vorbim cu Dan, să îi facem o propunere și urmează ca ei să ia o hotărâre împreună, nu forțăm pe nimeni.

Știind că sunt fel și fel de impedimente în a realiza un astfel de contract, cum a fost cu Gică, mă rog, conflictul de interese și cu Răzvan care e sub contract și cu Dan, care e la Cluj. Nouă ni se pare normal să purtăm discuții cu toți care pot să fie antrenorii echipei naționale. Dacă vor, sunt bine primiți, atât, nimic mai mult.

Nu am vorbit de vreo clauză, asta le aparține lor, nu nouă. În zona administrativă nu am nicio treabă. Nu se pune problema să vină să lucreze gratis la echipa națională, dar nu cunosc detalii administrative, nu îmi aparțin mie. Nu va fi vorba despre un contract de scurtă durată, asta este sigur.

Dică nu a participat la niciun fel de discuție, nu știe ce am discutat și stabilit sau oferit lui Mirel Rădoi.

Nu este a treia variantă, nu am vrut să tulburăm apele, să intrăm cu bocancii în casa omului, să-l luăm la națională. Strategia în continuare este făcută și de modul în care va reacționa Dan, dacă nu, ne vom reorienta și vom căuta în alte părți.

Dar niciodată Federația nu va plăti o clauză de reziliere, iese din politica noastră. Eu cred că până de Crăciun, problema va fi rezolvată.

La Mirel a fost vizibilă dorința de a nu mai continua la echipa națională, a fost hotărârea lui, atât. Au mai fost discuții, asta este, deja e istorie. Contractul a expirat pe 30, de sfântul Andrei, ieri și azi nu a lucrat nimeni la Federație”, a mai spus Mihai Stoichiță, la TV DigiSport.

Dan Petrescu, întâlnire cu șefii Federației pentru preluarea Naționalei

Comentarii Facebook