CFR Cluj joaca azi pentru primul loc in campionat

CFR Cluj joaca in aceasta seara de la ora 18.00 ultimul meci din turul de campionat impotriva celor de la Ceahlaul Piatra Neamt. Daca reusesc victoria este foarte probabil ca jucatorii clujeni sa incheie pe primul loc in campionat.

Victoria este foarte importanta deoarece presedintele clubului, Iuliu Muresan, le-a atras atentia ca daca vor castiga cu nemtenii si vor invinge si pe PSV Eindhoven isi vor incasa restantele la contracte.

Antrenorul Andrea Mandorlini si-a sfatuit jucatorii sa fie prudenti, pentru ca Ceahlaul Piatra Neamt chiar daca se alfa pe ultimul loc in campionat este o echipa care poate pune probleme.

 

"Ceahlaul a creat probleme si in partida cu Unirea Urziceni", a declarat antrenorul pentru stiridecluj.ro. Mandorlini a mai spus ca desi este Craciunul nu este timpul pentru cadouri si ca cele trei puncte sunt importante.

Culio are si el ganduri mari, deoarece viseaza la un transfer la o echipa mai buna din Occident. El a declarat ca ar vrea sa joace fie in Spania, fie in Italia.

 

"De sarbatori voi sta cu familia mea, i-am cumparat deja un cadou fetitei mele. Eu sunt fericit la CFR Cluj, dar orice jucator vrea sa ajunga intr-un campionat mai tare si mai bun. Mi-ar placea sa joc in Spania sau Italia", a recunoscut Culio pentru stiridecluj.ro.

Partida din aceasta seara va fi transmisa de GSP TV.

Comentarii Facebook