Stiri de Cluj scoate la bataie 150 de abonamente GRATUITE la Gimmy Polus, de cate 170 de lei fiecare. Vezi cat de simplu e sa primesti si tu!

Daca ai vrut sa faci sport la sala, dar nu ti-ai permis sa platesti abonamentul, noi te trimitem acum GRATUIT. E foarte simplu ce trebuie sa faci si dureaza 1 minut. Pentru 1 minut din viata ta, Stiri de Cluj te trimite o luna gratis la cea mai tare sala de sport din  Transilvania: GIMMY Polus. Gimmy te asteapta la fitness sau la toate programele de aerobic, inclusiv Zumba, tu alegi unde mergi ca sa fii in forma maxima.

 

Iata care sunt abonamentele pentru care poti opta:

 

 

 

 

 

 

 

Ce iti cerem noi pentru un abonament?

 

1. Aboneaza-te la newsletter-ul Stiri de Cluj (gasiti ABONARE- in casuta - in care scrie e-mail-ul Dvs- va treceti adresa Dvs de e-mail)

2. Posteaza un comentariu (maximum 5 randuri) pe Pagina noastra de Facebook : STIRI de CLUJ, afacere locala (atentie nu pe contul de prieteni Stiri de Cluj, ci pe STIRI de CLUJ, afacere locala)- despre importanta sportului in viata ta- link http://www.facebook.com/stiridecluj.ro#!/stiridecluj.ro

3. Cheama-ti minimum 5 prieteni sa iti dea like la comentariu.

4. Cand ai adunat like-urile, trimite-ne un e-mail de pe adresa cu care te-ai abonat la newsletter  pe delia.carbune@stiridecluj.ro in care sa ne dai datele tale de contact: Nume, prenume, CNP , nr telefon.

 

Gata. Aici e randul nostru! Te sunam si te chemam sa iti ridici abonamentul Gratuit la Gimmy. Timp de o luna esti "sportiv' cu acte.

Grabiti-va! Abonamentele le vom da in ordinea sosirii e-mail-urilor. Abonamentele trebuie activate pana in data de 30 august 2011 si sunt valabile o luna incepand cu ziua activarii.

 

Numele castigatorilor vor fi postate si pe site.

-------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Cele 150 de abonamente au fost castigate deja. Vezi LISTA CASTIGATORILOR.

Datorita succesului pe care l-a avut acest concurs printre fanii si prietenii STIRI de CLUJ am hotarat sa suplimentam numarul de abonamente gratuite cu 100. Vedeti AICI  conditiile.

 

Comentarii Facebook