Stelistii au ingenunchiat in fata galeriei dupa ce au incasat 3 goluri de la FC Brasov! - FOTO


Jucatorii Stelei, in frunte cu managerul Mihai Stoica, au ingenunchiat pe teren in fata suporterilor la finalul meciului cu FC Brasov, pierdut cu scorul de 3-0.

Suporterii i-au huiduit pe jucatori si i-au cerut demisia lui Marius Lacatus pe durata meciului. La final, staff -ul tehnic al Stelei si jucatorii s-au dus sa discute cu galeria.

Suporterii au stat in genunchi doar in fata galeriei si au implorat iertare pentru esecul cu echipa brasoveana.

"Am prins cea mai neagra zi din viata mea si ca fotbalist, si ca antrenor. Nu am contat pe teren prin niciun aspect, tactic, fizic, tehnic sau dorinta. Rezultatul a fost in consecinta. imi cer scuze tuturor stelistilor pentru umilinta din seara asta. Responsabilitatea este a mea in totalitate. Nu am reusit pâna la ora jocului sa-i fac sa evolueze cum trebuie. Poate am fost neinspirat si in alegerea primului 11 sau a celor 18 jucatori din lot. Nu ne mai putem gândi la titlu, este o diferenta prea mare. Obiectivul ar trebui sa fie locul doi. Sigur voi discuta mâine (n.r. - luni) cu conducerea clubului, dar acum a trecut doar o jumatate de ora de la meci. Domnul Becali are toate motivele sa fie suparat. Rar mi-a fost dat sa vad o echipa intr-o zi atât de neagra. Nu port o discutie aici, cu dumneasvostra, despre demisie. Nu m-am gândit la demisie dupa finalul meciului. Ce am discutat cu jucatorii, am incercat sa-i imbarbatez. Eu nu stau sa urmaresc altceva in timpul jocului. Când s-a terminat prima repiza i-am spus lui Eduard Iordanesca sa-i pregateasca pe Nicolita si Surdu", a spus Marius Lacatus.

Steaua a pierdut cu scorul 3-0 in meciul cu FC Brasov.

 

Citeste si...

Lacatus ar putea fi demis de la Steaua daca pierde cu FC Brasov!

Comentarii Facebook