Steaua - Sanatatea 4-0! Clujenii au fost virusati si dati afara din Cupa Romaniei REZUMAT VIDEO

 

Ultima echipa clujeana ramasa in Cupa Romaniei, Sanatatea Cluj, a fost eliminata de Steaua Bucuresti cu un sec 4-0. Bucurestenii nu au stralucit, dar "virusii verzi" au aratat de ce joaca numai intr-o liga inferioara.

 

Ronny Levy a folosit mai mult rezervele pentru a infrunta Sanatatea Cluj, care a apelat la fosta glorie a lui Dinamo Bucuresti, Ionel Ganea, pentru a incerca sa le tina piept stelistilor.

 

Avantul clujenilor a fost taiat rapid prin golul din minutul 3 inscris de Stefan Nikolic, cu capul, dintr-o centrare a lui Popa. Steaua a continuat cu o serie de suturi la poarta, dar portarul Paglisan a aparat.

 

In minutul 30, Andrei Prepelita a inscris cu un sut frumos si scorul a fost 2-0. Ionel Ganea a demonstrat ca este un dur si a intrat in Lupu ca un tanc, doborandu-l la pamant ca pe un fulg .

 

Repriza secunda nu a adus mari schimbari. Ganea nu a mai intrat in teren, dar si-a facut aparitia patronul-jucator al echipei Sanatatea Cluj, Aurelian Ghisa, care a facut mai mult act de prezenta.

 

Golul cu numarul trei a venit in minutul 49. Martinovic a primit o centrare de la Popa si s-a inaltat dintre fundasii clujeni, inscriind cu capul. Ultimul gol a fost marcat in minutul 86, cand Dorinel Popa a primit o pasa si l-a executat pe Paglisan.


Comentarii Facebook