Steagul „capturat” de Peluza Vișinie a fost luat cu forța de la un minor: „Aia e captură când smulgi din mâna unui copil de 14 ani un steag?”


Noi detalii ies la iveală în cazul „capturii” realizate aseară de fanii CFR Cluj. Reamintim că Peluza Vișinie a publicat o imagine în care apărea steagul unei grupări ultras de la Universitatea Cluj. Sursele Știri de Cluj spun însă că ar fi vorba despre un steag furat de la un minor de 14 ani. 

Aseară în zona Platinia, un băiat de 14 ani, suporter „U”, se întorcea acasă cu steagul de la meciul dintre U-Banca Transilvania și Cedevita Olimpija, din EuroCup. Minorul a fost bruscat, dar nu a fost lovit, iar steagul i-a fost luat cu forța, potrivit surselor Știri de Cluj, din gruparea de ultrasi a Universității. 

Situația a fost confirmată și de alți suporteri care au comentat știrea inițială, publicată de site-ul nostru.

Nu se numește captură când iei de la copii de 14 ani!”, a scris un suporter al Universității Cluj. 

Reamintim că mai sunt doar câteva ore înainte de derby-ul Clujului, Universitatea Cluj și CFR urmând să se dueleze joi seara, 20 octombrie, pe Cluj Arena, dar tensiunea crește între suporterii celor două formații. Întâlnirea din Cupa României o să fie cea de-a cincea din istorie între cele două rivale locale. 

Citește și: Crește tensiunea în Cluj! Fanii CFR au capturat steagul unei grupări ultras de la Universitatea Cluj: „1-1 mai jucam?”

Comentarii Facebook