Sportivul clujean Dorin Stan a câștigat meciul de la Gala Superkombat World Grand Prix - VIDEO

 

Sportivul clujean Dorin Stan a câștigat, sâmbătă seara la puncte meciul de la Gala Superkombat World Grand Prix, organizatp la Constanța.

 

Sportivul Centrului de Arte Martiale TENGU a fost numărat la inceputul meciului, dar și-a adaptat rapid tehnica pentru a lupta cu un adversar mult mai inalt (aproximativ 15cm), cu un stil de lupta incomod.

 

Astfel, incepand cu repriza a 2-a, DORIN a inceput sa isi domine si preseze continuu oponentul, punctandu-l din toate directiile cu combinatii complexe brat-picior, mentinand o frecventa superioara a loviturilor pana la sfarsitul meciului.

 

In repriza suplimentara sportivul nostru a crescut si mai mult turatia motoarelor, atacand cu combinatii mai rapide si mai dure, ranindu-si adversarul si punandu-l in mare dificultate, spulberand astfel orice dubiu cu privire la castigatorul luptei.

 

DORIN STAN este un produs al clubului sportiv clujean Centrul de Arte Martiale TENGU, este antrenat de maestrul LACZKO LEVENTE si manageriat de ALEX BACIU (manger Superpro Team Romania). 

 

Centrul TENGU este afiliat la organizatia internationala Superpro, condusa de reputatul antrenor Dennis Krauweel, antrenorul lui Rico Verhoeven, campionul mondial la kickbox, categoria grea.

 

Dupa RAZVAN BENCHE, DORIN este al 2-lea sportiv clujean al Centrului TENGU prezent intr-o gala Superkombat, brand de top la nivel mondial in promovarea kickboxului. 

 

Toate aceste participari au fost de succes,sportivii TENGU fiind neinvinsi pana in prezent in Superkombat.

Comentarii Facebook