Sougou, încântat că joacă la CFR: ”Am venit aici pentru titluri şi Liga Campionilor”

 

Modou Sougou, atacantul CFR Cluj, a spus că experiența din grupele Champions League este unică.

 

Participarea în Champions League a fost cel mai important moment din cariera mea. Am mai jucat în Europa League cu Setubal şi Leiria, ştiu cum e să joci în Europa, dar Liga e altceva. E o altă dimensiune, o altă lume, jucătorii sînt diferiţi. E o competiţie respectată şi o altă atmosferă. 

 

A fost un moment special din viaţa mea de fotbalist. Toată lumea se uită la Champions League la TV, dar e complet altceva să şi joci. Pot să spun că acesta a fost unul dintre motivele pentru care am venit la CFR, să câştig titluri şi să joc în Liga Campionilor. Nu regret nici o clipă decizia de a veni aici”, a spus Modou Sougou la Look TV.

 

Despre întâlnirea cu Inter, din Europa League, Sougou a spus că CFR Cluj este pregătită. ”În Ligă am început cu factorul surpriză. Nimeni nu se aştepta ca CFR să facă 10 puncte cu Manchester, Braga sau Galatasaray. Acum, toţi adversarii ne cunosc forţa şi se vor pregăti. Avem şanse egale cu Inter, nu ne e frică de ei. Am învăţat mult din Champions League, iar cu ajutorul curajului putem merge mai departe în Europa League”, a explicat atacantul.

Comentarii Facebook